Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E02 | Százmilliós középpályások

Robogunk tovább a várva várt szezonrajt felé, de még most sem késő felszállni a vonatra, ha érted... Érted? Majd megérted! 😎👌

Tájmsztemp:

📌 A Chelsea januárban 106 millió fontért igazolta le Enzo Fernandezt, az Arsenal klubrekordot jelentő 105 milliót fizetett a West Hamnek Declan Rice-ért, a Brighton továbbra sem hajlandó elengedni 100 millió alatt Moises Caicedót, ahogy a kiesett Southampton is 50 millió fontot kér a mindössze egy felnőtt szezonnal rendelkező Romeo Laviáért. A topkategóriás mélységi középpályások ára látványosan elszállt az utóbbi időben, de mi ennek az oka? Egyáltalán van-e értelme kifizetni ennyi pénzt olyan játékosokért, akik nem adnak sok gólpasszt, nem is lőnek sok gólt, de még csak nem is az utolsó mentsvárat jelentik a kapu előtt?

📌 Amikor legutóbb Mauricio Pochettinóról és a Chelsea-ről beszélgettünk, akkor még csak találgattunk azzal kapcsolatban, hogy miként nyúlhat az eléggé képlékeny kerethez az argentin edző. Azóta viszont az új edző már munkába állt, lejátszottak néhány felkészülési mérkőzést, és a klub továbbra is aktív az átigazolási piacon. Mit tanultunk a Kékekről az elmúlt pár hétben, és változtak-e az elvárásaink velük kapcsolatban?

📌 Nem szeretjük, ahogy a Newcastle ezen a nyáron építkezik. Sandro Tonali leigazolása 70 millióért egyelőre az igencsak megmosolygtató kategória, de Harvey Barnes megszerzése sem feltétlenül vetít előre egy újabb szintlépést a következő szezonra. Hogyan gondolkodnak a keretépítést tekintve a radiátorosok, és milyen esélyekkel futnak neki jelen állás szerint az új idénynek?