Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX24 | MAN. UNITED - Vannak bárányfelhők is az égen

A játék még mindig hulladék, Ten Hag pedig egyre inkább tűnik egy riadt őznek, de azért az INEOS érkeztével talán pislákol már némi fény az alagút végén a Manchester Unitednél. S hogy ez az optimizmus mire lesz elég? 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Jadon Sanchót két és fél év szenvedés után tértivevénnyel visszapostázta Dortmundba a Manchester United - az angol válogatott támadó olyan sebességgel vágta el magát véglegesen a hollandnál, amit még Cristiano Ronaldo és David De Gea is megirigyelt volna. Nehéz lenne bármilyen pozitívumot megfogalmazni manchesteri pályafutásáról, de Sancho tehetségét azért nehéz lenne elvitatni. Mi történt a Dortmundban szupersztár-ígéretnek kinéző Sanchóval, miért mérgesedett el a viszonya Ten Haggal, és mit árul el mindez a kopasz Pep játékosmenedzseléséről? (03:41)

📌 Ha van igazi pozitívuma az elmúlt néhány hónapnak a Manchester Unitednél, az Alejandro Garnacho. Az argentin szélső a tavalyi berobbanását követően idén kirobbanthatatlan alapemberré vált: az egyik legtöbb játékpercet kapta a keretből és ez nem véletlen: decemberre már nem csupán csereként beszállva, a fáradt ellenfelekre rárohanva tudott eredményes lenni, hanem a kezdő tagjaként is. Csakhogy itt van nekünk Soós Márk, a gonosz Liverpool-szurkoló, aki szeretné elrontani a Manchester United szurkolóinak kedvét és arról beszélni, hogy minden fázist és játékelemet tekintve, pozitív-e egyáltalán Garnacho jelenléte a pályán… (30:15)

📌 Miután az INEOS különböző képviselői már hetek óta mozognak a klub körül, a Tottenham ellen már maga Sir Jim Ratcliffe is kilátogatott a United meccsére. Az új vezetőség gőzerővel készül az átrendeződésre és átállásra - nagyon komoly és kifejezetten különleges elképzelésekkel érkeztek a Vörös Ördögökhöz. No de pontosan miről is van szó? És milyen szerepkörökből szeretnék összepuzzle-özni a ManUnited-et irányító struktúrát? (54:54)