S03E22 | Taktikai koktélozás (Közönségtalálkozó 2023)

Millió csók az egybegyűlteknek, ismételten nagyon köszönjük, hogy velünk voltatok az este folyamán, és reméljük, hogy nem kaptatok túl sok infót. 😁🤦‍♂️

04:50 - élőben is nagyon 🔥🔥🔥🔥 vagyunk!

Tájmsztemp:

📌 A Manchester City mindössze egy alkalommal találta el a kaput az Old Traffordon a Manchester United elleni vereség során, de mi volt ennek az oka? Tényleg valódi Erik Ten Hag masterclasst láttunk a kopaszok csatáján? (08:51)

📌 Jürgen Klopp egész edzői pályafutása legrosszabb meccseként definiálta a Brighton elleni 3-0-s vereséget, amely során De Zerbi együttese valóban minden túlzás nélkül felmosta a padlót a Liverpoollal. Mi ment félre ezen a meccsen (is) a Vörösöknél, és mitől ennyire jó ez a Brighton? (39:51)

📌 Az észak-londoni derbin az Arsenal egy nagyon magabiztos győzelemmel nyolc pontos előnyre tett szert a tabella élén, a Tottenham pedig egy újabb gyors kétgólos hátrányt és egy rangadós vereséget könyvelhetett el. Mi volt a baj a Spursszel, és mivel tudtak felülkerekedni az Ágyúsok? (01:06:43)

📌 A Chelsea nem áll le. Joao Felix megszerzése után szépen lenyúltak 100 millióért az Arsenal orra elől Mykhalo Mudrykot, és a hírek szerint Noni Madueke is hamarosan Kékbe öltözhet. Mi pontosan a Chelsea terve ezzel az elképesztő költekezéssel, és miért kötnek a játékosaikkal 7 és 8 éves szerződéseket? (01:27:14)

📌 Végül Márk pénzügyekről beszél, plusz érkeznek a nézői kérdések is. (01:49:23)

A műsor masszívan taktikai jellegéből fakadóan ezúttal nincs külön hanganyag, mert nem sok értelme lenne... 😘