PREMIER LEAK 100 | Közönségtalálkozó 2022 + WERK

Az interjúfelvételeket Körősi Máténak, a fotókat Tóth Dávidnak, a helyszínt Szántó Daninak és a Scrutonnak, a fantasztikus hangulatot pedig a mélyen tisztelt egybegyűlteknek köszönjük! 👏🙏❤️

00:39 - WERKFILM
05:40 - Bejárat

Tájmsztemp: 

📌 Négy zsinórban megnyert bajnoki után a Manchester United olyan brutális pofonba szaladb bele a Manchester City ellen, hogy azt még csak nem is tükrözi a 6-3-as végeredmény. Hiába vezetett eddig eredményre a "pragmatikus" játék, a korábbi hatékonyságnak a nyoma sem látszódott Ten Hag csapatán. Kell-e ismét pánikolnia a Manchester United szurkolóknak, vagy ez csak döccenő volt a processben? (07:42)

📌 Nem csak a kopasz, de a hajas Pep is örülhetett múlt hétvégén, az Arsenal ugyanis brutális magabiztossággal győzte le az Emiratesben a passzív Tottenhamet, és ha esetleg a Liverpool ellen is sikerül eredményt elérniük, akkor már semmi sem menti meg az Ágyúsokat attól, hogy az emberek bajnoki versenyfutásról kezdjenek el beszélni velük kapcsolatban. Jogosan? (28:20)

📌 Ha pedig már Liverpool... Egyelőre valami nagyon nincs rendben Kloppéknál, de mi a megoldás? A Rangers ellen a német már egy új játékrendszert is kipróbált, méghozzá eredményesen. Viszont mennyire hosszútávú megoldás ez? Egyáltalán mi a konkrét baj a Liverpoollal? (55:29)

📌 Graham Potter immár három meccsen bizonyíthatott a Chelsea kispadján, és ezeken a meccseken a Kékek három különböző játékrendszerben léptek pályára. De mit tanultunk ezekből a meccsekből, és mit szólunk ahhoz, hogy elvileg Christopher Nkunku is Londonba költözik jövő nyáron? (01:23:53)

01:46:13 - Nézői kérdések
02:35:25 - Elköszönés + KÖNYV!!!!! 👀