S03E32 | Menedzsment a futballban (Közönségtalálkozó III.)

Az este amúgy ismét nagyon faszára, és persze jó hosszúra sikeredett, de most volt egy kisebb technikai malőrünk (már úgy hiányzott), és Bence mikrofonja féltávnál teljesen, Márk mikrofonja pedig csak kicsit halt meg felvétel közben. Szóval nem ez lett a legjobb hangfelvételünk, mostanában amúgy sem vagyunk túl erősek ebben. 😔

Viszont nagyon úgy tűnik, hogy kinőttük a Scrutont, és kell keresnünk egy nagyobb helyet 2022/23-as utolsó találkozóra. 😎💪

Végtelenül köszönjük mindenkinek, aki eljött! ❤️

Tájmsztemp:

📌 A Manchester City és a Liverpool összecsapása az elmúlt években többnyire meghatározó volt a bajnoki cím szempontjából, és bár ez most is így van, ezúttal Jürgen Klopp csapata csak a Bajnokok Ligája indulásért van versenyben. Ennek ellenére a kopasz Pep és a már nem szemüveges német edző találkozása mindig tartogat izgalmakat és taktikai érdekességeket. Azt már tudjuk, hogy mi lett a meccs vége, most azt is elmondjuk miért alakult így. (05:57)

📌 Tony Bloom és Matthew Benham egykor munkaviszonyban álltak, később pedig egymás riválisai lettek a sportfogadási piacon, majd pedig a futballban is. Ők birtokolják ugyanis a Premier League két legokosabban működtetett klubját, a Brightont és a Brentfordot. Ebben a szezonban mindkét csapat a liga felsőházában helyezkedik el, de mit csinálnak másképpen mint a többiek? Mit hozott magával Bloom és Benham a sportofogadási bizniszből, amit a klubvezetésben és építésben tudnak hasznosítani? (47:05)

📌 "Nem az edzők a fontosak, hanem a játékosok." - mondja Pep Guardiola. "Egy edző nem képes csodát tenni." - mondja Erik Ten Hag. Ennek ellenére ha egy csapatnak rosszul megy, akkor többnyire az edző állása kerül veszélybe, és a Premier Leakben mi is rendszeresen kiemelten foglalkozunk az edzők személyével, döntéseikkel és azok hatásaira a pályán látottakra. De mekkora valójában a szerepük az elért eredményekben? És mennyire lenne sikeres Guardiola Mezőkövesden? (01:38:56)

📌 02:13:45 - végezetül nézői kérdések, ahogyan mindig is. 😎😘