Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX38 | MAN. UNITED - Menjél már, Dávid!

Idei utolsó előtti csapat-extránk, és hát továbbra is égető kérdések merülnek fel a Unitednél a Pool elleni meccs óta. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 De Geáról utoljára. Talán sokan még mindig a világ egyik legjobb kapusaként emlékeznek rá, David De Gea mostanra még a Premier League-ben is a gyengébben teljesítő kapusok közé sorolható. Ennek ellenére Erik Ten Hag továbbra is kitart amellett, hogy a spanyol kapusnak maradnia kell, és szeretnének vele szerződést hosszabbítani. Komolyan kell venni az edző szavait, vagy ez nem több PR fogásnál, amivel az öltözőt szeretné egyben tartani? És egyáltalán érdemes lenne-e De Geát bármilyen formában a csapat közelében tartani?

📌 Az írott angol Premier Leak-en ismét megjelent egy elemzés azzal kapcsolatban, hogy jóval kevesebbet számítanak a topszinten az edzők, mint ahogy azt a legtöbben gondolják. Ennek a fényében is érdemes talán a szezon utolsó United extrájában beszélnünk Erik Ten Hagról. Mi az, amiben segíteni tudott a Manchester Uniteden ebben az idényben, és milyen szinten vonható felelősségre a gyakran eléggé nehezen befogadható játék kapcsán? Illetve milyen irányú változásokat, változtatásokat várunk tőle a következő szezonban?