Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX35 | ARSENAL - Szórakoznak

Peet szerint az Arsenal játékosai mostanság simán csak megállnak a focizással, miután vezetést szereztek. Ez mondju kegy eléggé idegesítő szokás egy bajnoki aranyért folytatott hajrában, azt gondolom. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Az Arsenal legutóbbi két bajnoki mérkőzésén egyaránt kétgólos vezetésről bukott el két pontot, ezzel komoly esélyt adva a Manchester Citynek a bajnoki cím megszerzésére. De mégis mi történt ezeken a meccseken? Taktikai gondok? Sérülések? Rossz egyéni teljesítmények? Balszerencse? Vagy egyszerűen még mentálisan nem áll készen ez a csapat a bajnoki címre?

📌 Ismét csatárkérdés van az Ágyúsoknál, de most másképp. Jelenleg Gabriel Jesus, Eddie Nketiah és Leandro Trossard is több mint kielégítő megoldást jelent Mikel Arteta számára a középcsatár pozíciójában, miközben Folarin Balogun már 18 gólt lőtt a francia bajnokságban, és lassan 22 évesen mindennél többre vágyik a rendszeres játéklehetőségre a legmagasabb szinten. De mit kezdjen ezzel az Arsenal? Be kell áldozni valamelyik másik csatárát Balogun kedvéért? Ha igen, akkor kit? Vagy ennél nincsen jobb lehetőség a fiatal játékos értékesítésére?