Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX32 | CHELSEA - Valami megmozdult

Mintha mostanában nem tűnne olyannak Potter, mint akinek felnyomták a varázspálcáját. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 A Chelsea megindult felfelé. Graham Potter csapata az utolsó négy meccsén veretlen maradt, és ezek közül hármat meg is nyert, miközben bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. Mi változott a Kékeknél ebben az időszakban, ami miatt elkezdtek jönni az eredmények?

📌 A Chelsea téli igazolásai közül egyelőre nem mindenki tudott berobbanni, de Joao Felix játéka a pozitívumok közé tartozik. Az egyetlen probléma, hogy a portugál játékos csak kölcsönbe érkezett, ráadásul szerződést is hosszabbított az Atlético Madriddal, így nem lenne olcsó mulatság a megszerzése. De egyáltalán érdemes benne gondolkodnia a Chelsea-nek a szezon végén túl?

📌 Végül egy álkérdés: érdemes-e meghosszabbítania a Chelsea-nek N'Golo Kanté szerződését? A francia középpályás kontraktusa június végén lejár, és miközben már egy ideje többet sérült, mint amennyit egészséges, a legutóbbi hírek szerint a Kékek készen állnak további három évre szerződtetni. A világ legrosszabb biznisze, vagy van még annyi a világbajnok játékosban, ami miatt ez megéri a klubjának?