Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX25 | ARSENAL - Erősödés

Igen, az. Mert bármennyire is nem így tűnhet a szurkolóknak, az Arsenal bizony erősödött januárban. Persze még így is óriási para van akkor, ha Partey elkap egy komolyabb náthát. A többit elmondják azok, akik - állítólag - tényleg értenek hozzá. ✌️

📌 A múlt hétvégén a szezonban először találkoztak a hajas és a kopasz Pep csapatai, és bár az a meccs az FA-kupában Manchester City továbbjutással zárult, de az Arsenal szurkolóknak aligha volt sok oka búslakodásra a mutatott játék láttán. Mi működött Arteta meccstervéből, és mi az, ami meghatározó lehet a két bajnokaspiráns hamarosan esedékes bajnokiján is?

📌 Az Arsenal kemény januáron van túl. Mudryk végül a Chelsea-ben kötött ki, de érkezett helyette Leandro Trossard. Sikerült a fű alatt megszerezni Jakub Kiwior személyében egy bal lábas belső védőt Gabriel mellé, a nagy hal viszont nem akadt a horogra. Hiába üldözte az Arsenal Moises Caicedót, a Brighton nem engedett, így végül Jorginho érkezett az utolsó napon a megsérült Elneny helyére. Hogyan kell mindezek után értékelni az Ágyúsok piacon töltött egy hónapját?