Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX22 | CHELSEA - Nem látszik, mit is akarnak

Jelenleg nem úgy néz ki, hogy Graham Potter lett volna a válasz a Chelsea problémáira, azt pedig elképzelni sem tudjuk, hogy a Kékek idén BL helyeken végezzenek. Van téma és kérdés bőven, nekünk meg ugye az a jó, ha egy csapat nem jó. 🧐

Tájmsztemp:

📌 Boehly-ék nem spórolnak semmin. A nyári költekezés után a Chelsea januárra már szerződtette David Detro Fofanát és Benoit Badiashilét, miközben épp arra készülnek, hogy a Premier League történetének legdrágább igazolásává teszik Enzo Fernandezt. Látjuk-e mindemögött egy koherens projekt kialakulását? (02:40)

📌 Mindeközben a pályán nagy a baj: a hétközi forduló előtt a Kékek 7 pontnyi távolságra kerültek a 4. helytől, ráadásul az xG-különbségük is bőven negatívban van. A nyomás egyre nagyobb Graham Potteren, aki a vb-előtti folyamatos változtatások után az utolsó két meccsen inkább az állandóságot preferálta felemás sikerrel. De mekkora valójában az edző felelőssége a jelenlegi eredményekben, és mi történik akkor, ha a szezon végén nem lesz meg a BL-indulás? (23:48)