Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX17 | Vb speciál I.

Úgy néz ki, hogy megtörtént, és tényleg egy téli Világbajnokságot nézünk egy sivatagban másfél hete, s mivel ennek köszönhetően szünetelnek a bajnokságok, így kénytelenek vagyunk mi is különböző nemzetek válogatottjairól értekezni. És még forró rakások sincsenek. Se leves. 😔🤷‍♂️

A fontos táblázatott még mindig az Arsenal vezeti, ez meg itt egy tájmsztemp:

📌 Ha már az angol bajnoksággal foglalkozunk - meg egyébként is kértétek -, akkor most vegyük elő az angol válogatottat is. Southgate csapata Irán legyalázása után már egy jóval kijózanítóbb döntetlent játszott az Egyesült Államokkal, ahol a visszatértek a nem túl ötletes, leginkább biztonságra törekvő játékhoz. De mik a legfőbb tanulságok az első két meccs alapján? Megfelelő-e a szövetségi kapitány első számú tizenegye? És hol van Phil Foden? (04:18)

📌 Azzal már senkinek nem mondunk újat, hogy taktikai szempontból egy válogatott torna nem feltétlenül a legizgalmasabb, de azért így is bőven lehetett látni az első két körben izgalmas húzásokat, merész edzői döntéseket, és néhány trend is elkezdett kikristályosodni. Most pedig elmeséljük, hogy nekünk mik voltak a kedvenceink. (29:40)

📌 Immár minden csapatot láttunk játszani kétszer, ami továbbra sem nagy minta, de azért egyfajta benyomásunk már lehet a csapatokról. De mely együttesek hagyták bennünk a legmélyebb benyomást pozitív és negatív értelemben? (46:57)