Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX13 | LIVERPOOL - Sérült Pool

Visszatért, de elment - nagyjából így tudnánk leírni Soós Márk idei játékát a bajnokságban. Nagyban hasonlít a Liverpoolhoz, hiszen ők is mire formába lendülnének, kidől egy újabb fontos szereplő a csapatból. 🤦‍♂️🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Jota, Diaz, Nunez, Keita, Arthur, Matip, Konaté. Felsorolni is fárasztó azoknak a játékosoknak a neveit, akiknek sérülés miatt kellett kihagyniuk a Liverpool Nottingham Forest elleni meccsét. De mi állhat ennek a rengeteg sérülésnek a hátterében? Nem megfelelő edzések? Rosszul dolgozik az orvosi stáb? Rossz kiválasztás? Hogy történhet meg, hogy három éven belül kétszer is erre mehet rá a Vörösök szezonja? Egyáltalán van értelme taktikai gondokról beszélni, amíg folyamatosan kulcsjátékosok hiányoznak?

📌 Darwin Nunez az utóbbi három alkalommal kivétel nélkül gólt szerzett, amikor kezdőként lépett pályára a Liverpoolban, ráadásul ezeken a meccseken átlagosan 4 lövést átlagolt. Ha pedig az egész szezonra vetítjük ki a számait, akkor csak Erling Haaland veheti fel vele a versenyt. Mennyire kulcskérdés a Liverpool számára minél többször a pályán tudni az uruguayi támadót, és mennyire lehet meghatározó a következő években az ő és Haaland "párharca"?