Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S03EX09 | ARSENAL - Legkomplettebb

Rendes csapathoz rendes extra dukál. Főleg egy ilyen szép piros-fehérnek. Nyilvánvaló, hogy Soós Márk nem bírta végig az Arsenal-worshipet, és úgy tett, mint akinek fontos dolga van. 🤦‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Az Arsenal a hétvégén a legkomplettebb teljesítményét rakta le az asztalra a Brentford ellen. Ezen a meccsen Arteta csapata az elsőtől az utolsó percig kontroll alatt tartotta a játékot, de összességében eddig egyetlen mérkőzésükre sem foghatjuk rá, hogy kifejezetten gyengén játszottak volna. Foglaljuk össze: mi az ami ennyire összeállt, de miben kellene még a továbbiakban is fejlődni?

📌 Aaron Ramsdale az előző szezon végére a várhatónál 4.6-tal kapott több gólt - amit csak három másik kapus tudott alulmúlni a Premier League-ben - ebben a szezonban pedig már 1.9 ez a szám. Lehet-e beszélni kapuskérdésről az Arsenalnál, vagy az angol olyat tud, ami miatt még így sem éri meg ezen elgondolkodni?

📌 Bukayo Saka 7 meccsen 5 gólban vállalt szerepet eddig ebben a szezonban, az alapozó számai azonban visszaestek az előző szezonhoz képest. Saka elfáradt? Más lett a szerepköre? Egyáltalán jelent ez bármiféle negatívumot az Arsenalra nézve?