Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

#7 | ARSENAL – Passionate man, I am!

3 vereség után 3 győzelem 3 rangadón, kissé hepehupás lett az Arsenal áprilisa, úgyhogy most nem is értekezhetünk másról, mint csatárokról és az isteni Xhakáról. 🤗

Tájmsztemp:

📌 Ahogy a Manchester Unitednél Paul Pogba, úgy az Arsenalnál éveken keresztül Granit Xhaka volt az ügyeletes bűnbak. Viszont most úgy tűnik, hogy a svájci középpályás szépen visszaküzdötte magát a szurkolók a kegyeibe, és áprilisban még a hónap játékosának is megválasztották. De minek köszönhető ez a nagy változás? Változott bármi is Granit Xhakával kapcsolatban? És mit tartogathat számára a jövő az Arsenalnál?

📌 És az idei slágertáma az Arsenalnál: a csatárkérdés. Most már jó pár mérkőzésen láthattuk, hogy mit tud Nketiah Lacazette helyén, úgyhogy meg tudjuk viszgálni, hogy miben ad többet, és miben ad kevesebbet az angol játékos az Arsenalnak, és hogy az összességében milyen hatással van a csapat teljesítményére. Továbbá érdemes megvizsgálni a legforróbb pletykát is a nyár kapcsán, az az mennyire lenne jó igazolás Gabriel Jesus az Ágyúsoknak?

Autofókusz on, persze. 🤷‍♂️😘