Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

#6 | MAN. UNITED – Rangnick edzőként kudarcot vallott (?)

Talán ez lett eddig a leghosszabb extránk, mert valamiért azt gondoljuk, hogy az alábbi témák még érdeklik a United szurkolókat. Vagy másokat. Minket legalábbis igen. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Az Arsenal elleni vereséget követően a Manchester Unitednek gyakorlatilag semmi esélye nem maradt a Bajnokok Ligája indulás kiharcolására, úgyhogy egyszerű lenne kijelenteni, hogy Ralf Rangnick edzőként kudarcot vallott. Vagy mégsem ennyire egyszerű? Miért nem tudott a professzor segíteni a csapaton? Tényleg csak egy jó PR-ral rendelkező sportigazgató, akinek már semmi köze nincs az edzői szakmához? Egyáltalán volt értelme őt megszereznie a Manchester Unitednek? (02:48)

📌 Paul Pogba a Liverpool ellen összeszedett sérülése miatt valószínűleg már nem léphet pályára a szezonban, és ezzel szinte biztosan le is tudta az utolsó mérkőzését a Manchester United mezében. A szurkolók körében a visszavásárlása óta az egyik, ha nem a legmegosztóbb figurává vált, de hogyan lehet reálisan értékelni Paul Pogba manchesteri éveit? (44:13)