Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

#3 | ARSENAL – Megjött a (nem) várt sérülés

Ágyús szurkolóként Patrick Vieira csapatától kikapni picit olyan, mintha Michael Jackson molesztálna - kellemetlen, de hát mégiscsak a pop királya! Szóval nagyjából ebben hangulatban futottunk neki október után először annak, hogy ismét beszéljünk egy órát az Arsenalról. 😎🥳

Időzíthettük volna jobban is:

📌 A Crystal Palace elleni vereséget megelőzően Kieran Tierney komolynak tűnő térdsérüléssel dőlt ki, a meccs közben pedig Thomas Parteyt is le kellett cserélni. Ez a két játékos és az általuk betöltött szerep rendkívül fontos volt az Arsenal jó szereplésében, úgyhogy adott a kérdés: hogyan pótolja őket Arteta? Elég lesz egy-egy személyi cserével Lokonga és Tavares? Vagy komolyabban bele kell nyúlni a jól működő rendszerbe?

📌 Az Arsenal fiataljairól már nagyon sokat beszéltünk ebben a szezonban, és közülük Bukayo Saka a jobb oldalon egyértelműen megtalálta a helyét, de mi a helyzet Emile Smith Rowe-val és Gabriel Martinellivel? Előbbi Arteta elmondása szerint a támadósor minden pontján tud játszani, a friss brazil válogatott Martinelliről pedig nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben csatár lesz. Mik az erősségei ennek a két játékosnak, és hol tudnák ezeket leginkább kamatoztatni?

Elköszönési rekordidőt döntöttünk, ezúttal majdnem 5 percig tartott kijelentkezni a műsorból. 😁🤷‍♂️