Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

#2 | MAN. UNITED – Ten Hag, Pochettino vagy Enrique?

Tehát akkor ez már a 2. EXTRA adásunk, a Liverpool után ezúttal kedves szomszédjukkal, a Manchester Uniteddel a tálalón, merthát továbbra is itt van egy igencsak fontos ügy, amiben nem igazán sikerül döntésre jutnia a klubnak. 🤔🤷‍♂️

Nevezetesen, hogy ki legyen a United edzője, de sokkal inkább menedzsere? Megmondjuk. 😎

Tájmsztemp:

📌 Erik Ten Hag, Mauricio Pochettino, Luis Enrique és Julen Lopetegui. A SkySports információi szerint ez a négy szakember szerepel azon a listán a Manchester Unitednél, amely a lehetséges új vezetőedzőket tartalmazza. A hírek szerint Erik Ten Hag már állásinterjún is járt a Vörös Ördögöknél, de ki lenne a legjobb választás? Egyáltalán milyen követelményeknek kellene megfelelnie a United új edzőjének? (02:30)

📌 Marcus Rashford az utóbbi időszakban egyértelműen elveszítette a helyét a Manchester United kezdőcsapatában, ami miatt az angol válogatottból is kikerült, de még annak a lehetősége is fennáll, hogy a 24 éves játékos nyáron klubot vált. Minek köszönhető ez a visszaesés? Tényleg csak a futballra kellene koncentrálnia ahelyett, hogy gyerekeket etet? (25:44)