Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E01 | Szaúd-Arábia továbbra sem vicces

Menjük akkor neki a LEAK 4. szezonjának illetve a PL 2023/24-es idényének, kezdésként itt is van egy elég fontos, és sok esetben kellemetlen téma. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Szaúd-Arábia megérkezett és felforgatta az átigazolási piacot. Csak a Premier League-ből többek között Jordan Henderson, Riyad Mahrez, Kalidou Koulybali, Ruben Neves vagy épp Allan Saint-Maximin is elment a radiátor mellé melegedni. De összességében milyen hatással lesz ez az angol bajnokságra és globálisan a futballra? Mekkora probléma, hogy a Newcastle ugyanannak a tulajdonosi körnek a kezében van, amely immár a négy legnépszerűbb szaúdi klubot is birtokolja?

📌 Megkezdődött az új korszak a Tottenhamnél: a felkészülést már azzal az Ange Postecogluval kezdte meg az észak-londoni csapat, aki merőben mást hozhat a csapathoz a Mourinho és Conte nevével fémjelzett éra után. Emellett Maddison, Solomon és Vicario már megérkezett, valamint több középhátvéd is a klub célkeresztjében van. Azt a kérdést viszont érdemes feltenni, hogy kezdődhet-e valóban új korszak addig, amíg Harry Kane feje fölött ismét egy hatalmas kérdőjel lebeg?

📌 A pozitív januári átigazolási időszak és a végül meglepően sima bennmaradás után a Bournemouth nem szeretne ülni a babérjain. A klub Andoni Iraola személyében megszerezte a spanyol bajnokság legjobb fiatal edzőjét, ráadásul immár Kerkez Milos megszerzése után egy olyan támadó szélsőhátvéd erősíti keretet, akihez hasonlóból az új edző már igencsak sokat kihozott az előző klubjánál. De elég lehet-e ez a kiesés elleni harcnál többre?