Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E34 | Pep vs. Európa legjobb védelme

Göthös podcast, de hát a showbusinessben nincs megállás! 🤢💉

09:43 - 🔥🔥🔥

📌 Bajnoki döntő. Mester és tanítvány harcának újabb felvonása - minden eddiginél nagyobb téttel. A Premier League bajnoki címéért küzdők utolsó közvetlen összecsapása. A tavaly áprilisi, szintén Etihadban rendezett meccs is nagyon fontos volt az aranyérem szempontjából, a háromfős versenyfutás azonban extra fűszert ad a soron következő Manchester City-Arsenalnak. Ha a City nyer, megelőzik a jelenleg listavezető Ágyúsokat. Ha az Arsenal nyer, nagyon komoly lépéselőnybe kerülnek a címvédővel szemben. Ha pedig döntetlen lesz, akkor a Liverpool nevető harmadikként lőhet ki a végső hajrá legelején. Ki kockáztat majd kevesebbet? Képes lehet-e az Arsenal ráerőltetni az akaratát a City-re idegenben? És vajon van-e megoldása Guardiolának Európa legjobb védelmével szemben? (19:09)

📌 Meg akarsz gazdagodni? AI. Tudni akarod, merre halad a világ? AI. Az érdekel, mivel tarthatnád meg a munkád néhány év múlva is? AI. Mindenki erről hadovál, mindenki ezt hajtogatja, mindenki ezt próbálja megérteni. Hát pont a Liverpool maradna ki? Néhány napja kiderült, hogy a vörösök a pontrúgásokkal kapcsolatban a Google DeepMind segítéségét veszik igénybe egy ideje - a mesterséges intelligencia pedig nem egyedül náluk kezdett a futball világában beépülni a döntéshozatalba. Mi történik már megint Liverpoolban, mire lehet használni a mesterséges intelligenciát a labdarúgásban és miért van erre szükség? No meg: mikor váltják akkor fel a játékosokat gondolkodó robotok?! (01:13:21)

📌 A tavalyi borzasztó alapozó számaik, illetve a finom kifejezéssel élve sem túl erős nyári átigazolási időszakuk után visszaesést vártunk a Fulhamtől - ez azonban mégsem történt meg. Sőt, legutóbb Endzsiéket is oktatták. Mi ennek az oka? A Fulham stabil középcsapattá fog válni? (01:41:26)