Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E16 | Pep rémálma

Egyelőre nem biztos, hogy Pochettinot kirúgják december 6-án. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Őrült meccseket akarsz nézni? Akkor válaszd a Chelsea rangadóit! Előző héten a kékek Tottenhammel vívott meccse kapcsán is ámultunk-bámultunk, de a Manchester City ellen még azt a veszett futamot is sikerült felülmúlni. A két együttes összehozta Josep Guardiola rémálmát - az eredeti Pep valószínűleg inkább kiszúrta volna a szemeit, mintsem, hogy a mérkőzést nézze, mert minden olyan megtörtént, amit hétről-hétre próbál megakadályozni: kontroll nélküliség, káosz, nonstop rohanás és egy szekérderéknyi gól. Merüljünk el a katalán személyre szabott poklában és próbáljuk elmagyarázni, mi a fene történt ezen a nyolcgólos thrilleren! (15:11)

📌 A Manchester Unitednél, a Chelsea-nél, Tottenhamnél és a Newcastle-nél közel tíz játékos sérült jelenleg az első csapat keretéből, míg a Manchester City és a Liverpool is hétről-hétre kénytelen az alapkezdője egyes tagjait hiányolni. Egészen döbbenetes, hogy milyen mértékű sérüléshullám uralkodik a Premier League élmezőnyében. A csapatoknak folyamatosan alkalmazkodnia, változtatnia és variálnia kell - a partvonalra szorulók nélkül sok esetben taktikailag is kényszerpályán mozogva. Mi ez a járvány? Mi változott erre a szezonra? Van valami széleskörű oka vagy minden klubnál specifikus faktorok vezettek idáig? (01:15:52)

📌 Az utolsó három bajnokijából kettőt megnyert a Bournemouth - ez azt jelenti, hogy Andoni Iraola csapata elmozdult a tabella legaljáról, a basszakember pedig biztosan megmentette a munkáját egy ideig. Milos Kerkez az említett három bajnokin mindössze egyszer játszott: azon, amit irgalmatlan módon elveszítettek a Manchester City ellen. Bár mi is beszéltünk arról előző héten, hogy a Bournemouth fókusza nagyon a jobboldalra tevődik, a váltás elsődlegesen nem is Kerkez hibája, taktikai oka van - ugyanis Iraola változást eszközölt a bal oldali védő és a balhátvéd posztjain. Na de mit és miért? (02:07:59)