Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E09 | Nyakig ér Manchesterben

Nah, végre gyártottak egy műsort az előfizetőknek: United, Chelsea, Tottenham. Az extrában meg az Arsenal. MOST kezdődött el a szezon! 😎

Tájmsztemp:

📌 A Manchester United zsinórban a harmadik mérkőzését is elveszítette, a szurkolók kifütyülték Ten Hagot a Brighton elleni meccsen Hojlund lecseréléséért, miközben a pályán kívül az Antony és Sancho körüli események miatt nyakig ér a szar. Az utóbbi események miatt is a holland edző a Brighton ellen egy tőle eddig nem látott gyémánt alakzatban küldte pályára a csapatát, amit viszont De Zerbi a darabjaira szedett. Miért nem műküdött Ten Hag elképzelése, és ennek ellenére miért érhetett volna el jobb eredményt a Manchester United? (13:59)

📌 Nem csak a Manchester United, hanem a Chelsea szurkolók is fütyültek a hétvégén, miután a csapatuk gólnélküli döntetlent játszott a Bournemouth otthonában, és így 5 forduló alatt mindössze 5 pontot tudtak szerezni a szezonban. Ugyanakkor ha az xG-különbséget vizsgáljük, akkor a Kékek jelenleg a 3. helyen állnak, és csupán az Arsenal és a Manchester City van előttük. A Chelsea akkor most egy balszerencsés jó csapat, vagy túl egyszerű lenne ennyivel magyarázni az eredményeket? (55:45)

📌 Továbbra is tart az Ange-magic. A Tottenham a Sheffield United elleni drámai fordítással együtt immár zsinórban négy meccset nyert a Premier League-ben, ami az egész előző szezonban egyszer sem sikerült. A csapat látványosan és kreatívan játszik, Postecoglut nem lehet nem szeretni, de tényleg ennyire jók már most, vagy csalókák az eredmények? És mire lesz ez elég az észak-londoni derbin? (01:27:20)