Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E15 | Monday Madness

A héten bizony már a 3. születésnapját ünnepeljük a podcastnek, és hát az a bizonyos Dominik interjú sem tett jót az eddig is csak nyomokban fellelhető szerénységünknek. Mindezek mellett, amit viszont tényleg nagyon fontos elmondani, hogy végtelen hálával tartozunk nektek az elmúlt 3 esztendőért - reméljük, hogy már valamennyire megszolgáltuk a bizalmatokat, és hogy ez a jövőben sem hagy alább! Grátisz: ma már a visszhang sem annyira vészes, a képünk pedig 5 csillag. Igazi ünnep! 💪❤ 

Tájmsztemp: 

📌 Nyolc VAR-ozás, három elvett gól, öt sárga és egy piros lap, egy pszichopata baltás gyilkos terrorakciója és 12 perc hosszabbítás: és ekkor még csak a félidőben jártunk a hétfő esti Tottenham-Chelsea-n! Pochettino visszatérése korábbi csapatához méltó folytatása lett a 2016-os Battle of the Bridge-nek. Semmiképpen sem az idei szezon legjobb, de mindenképpen a legszürreálisabb és legszórakoztatóbb mérkőzését láthattuk. A legdurvább viszont mégis az, hogy a bokaszalag-szakítási kísérletek és idegrohamok tengerében mi egy taktikai döntésen fogunk összevitatkozni. Márk az a pasi, aki azért randi előtt durrant egyet, hogy minél tovább bírja, Peet viszont az, aki napokig tartogatja magát a nagy alkalomra - ennek megfelelően a messenger csoportunkban Apu megkezdte volna a csatát, de Anyu elnapolta azt. Induljon a harc! Jó döntést hozott-e Ange Postecoglu a kettős emberhátrányban is tökig feltolt védelmi vonalával? (20:22) 

📌 Bár eddig a hétvégéig veretlen maradt az Arsenal, a Newcastle elleni vereség már a negyedik pontvesztéssel járó bajnokijuk volt idén. Salibáék labda nélküli játéka döbbenetes színvonalat képvisel és az Arsenal abszolút nincsen lemaradva a tabellán, de a West Ham és a Newcastle ellen elszenvedett kudarcok hete után adódik a kérdés: előrelépett valójában ez a csapat tavalyhoz képest? (01:20:36) 

📌 A The Analysten néhány napja elérhetővé vált, hogyan oszlanak meg a csapatok által kialakított helyzetek a jobb- és baloldal, illetve a pálya közepe között. A szélsőségek érdekes trendeket mutatnak: a Sheffield United, a Bournemouth, a West Ham és az Arsenal például a jobb, míg a Luton és a Burnley a bal szárnya felé teljesen egyoldalas. De Mikel Arteta csapata nem csupán ilyen szempontból extremitás: a már szintén emlegetett Luton, West Ham, illetve a Manchester United mellett az Ágyúsok jutnak a ligában legkevesebb helyzethez középről. Játékosok, edzői felfogás, taktikai megfontolás vagy a véletlen erdményei ezek? (01:52:20)