Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E33 | Minden idők FA kupameccse

Nem tudok mit írni ide bevezetőnek, mert sem fejben, sem testben nem nagyon voltam az eheti felvételben. De tuti jó lett így is! 😇

07:27 - hát az eheti Tourette-et kb másfél perc alatt raktuk össze felvétel előtt, olyan is lett. Szégyen. A #világlegjobbrovata ennél többet érdemel!! 😔

26:45 - 🔥🔥🔥

Tájmsztemp:

📌 Győzelem a Liverpool ellen! 4-3-ra! Az FA-kupa negyeddöntőjében! Nem lehetett rossz Manchester United-szurkolónak lenni a hétvégén. Tőlünk viszont már kedves Vörös Ördögök, megszokhattátok, hogy a legboldogabb pillanatokban jön a feketeleves. A United ahogyan most már notóriusan minden egyes ellenfél ellen, úgy a Liverpooltól is rengeteg lövést nyelt be. De hát ez miért baj, ha közben nyertek? És kit érdekel, hogy az Everton 23-szor lő kapura az Old Traffordon, hogyha egy kétgólos zakóval ballaghatnak haza? (36:04)

📌 Felmelegítve a tőtöttkáposzta-tőtött-tőtöttkáposzta sem jó, tartja a jó magyar mondás. Mi azonban ma elhozzuk nektek az ultimate újraegyesülést. A bűnbánó exek egymásra találásának legromantikusabb példáját! Megvan ugyanis a Liverpool új vezetőségének főszereplője: Micheal Edwards. A vörösök egykori sportigazgatója visszatér és minden korábbinál nagyobb hatalmat kap a kezébe - miközben a klub látványosan elkezdte lerakni egy multiklub-modell alapjait. Na de kezdjük azzal, ami rajtunk kívül másokat is érdekel: most akkor Edwards és Klopp gyűlölik egymást?! (01:31:15)

📌 Arséne Wenger bosszúja vagy Harry Kane trófeaéhsége lesz erősebb? A legrelacionistább európai gigász vagy a Bajnokok Ligája címvédője kerekedik felül? Xabi Alonso kipróbálhatja előre, mire menne David Moyes ellen - míg a Liverpool egy borzasztóan kellemetlen ellenfél ellen folytathatja a Klopp vitrinjéből egyelőre még hiányzó Európa-liga trófea elhódítását. Sorsoltak az európai kupasorozatokban! Melyik párosítást várjuk a legjobban? Hol mik lehetnek a kulcskérdések? És a Konferencialigában miért bohóckodunk még több, mint két hónapon keresztül ahelyett, hogy odaadnánk Unai Emery Aston Villájának a győzelmet? (02:03:15)