Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E11 | Minden héten VAR

Miért van az, hogy minden bíró korrupt és hülye? - teszi fel a kérdést a PGMOL magyar hangja, Szabó Peet. Gyakorolják a nyomást Liverpoolból. És a Brighton még mindig érdekes. Emery meg nem. Bezzeg az Everton! Lutown. 🤷‍♂️

(06:32) 🔥🔥🔥 rakások

Tájmsztemp:

📌 Ismét minden a VAR-tól hangos: a Tottenham - Liverpool meccsen Luiz Diaz gólját annak ellenére nem adták meg, hogy a kolumbiai játékos egyértelműen nem tartózkodott lesen. A VAR-szobában Darren England azt hitte, hogy a pályán gólt ítéltek, így egyszerűen helyben hagyta az általa is helyesnek vélt döntést, pedig a partjelző egyértelműen lest intett. A szurkolók egy része egyértelmű csalást kiáltott, egyesek a VAR eltörlését követelik, míg mások a rendszer megreformálását és képzettebb játékvezetőkért valamint speciálisan képzett videós asszisztensekért kiáltanak. A hiba súlyossága egyértelmű, de mi vezetett idáig, és van-e valóban egyértelmű megoldás? Egyáltalán elérhető-e a tökéletesség legalább az objektíven eldönthető eseteknél? Mellesleg közben lement egy meccs is, ahol a Liverpool 10, majd pedig 9 emberrel állt helyt a liga aktuálisan legtrendibb csapatával szemben, hogy végül tragikus módon bukjon el az utolsó pillanatban. (17:23)

📌 Taktikai értelemben az előző forduló legérdekesebb meccsét egyértelműen nem a Tottenham stadionjában, hanem Birminghamben játszották. Az Aston Villa 6-1-re páholta a Brightont, amely De Zerbi érkezése óta a csapat legsúlyosabb veresége. Pontosan milyen meccstervet talált ki a Brighton ellen Unai Emery, amivel ilyen szinten darabokra tudták szedni az ellenfelet? Egyáltalán valóban ekkora különbség volt a két csapat között? A nagy képet nézve pedig érdemes megvizsgálni, hogy mennyire jó is valójában ez az Aston Villa, és el kell-e kezdenie De Zerbinek egyre komolyabban aggódnia az ehhez hasonló meccsek miatt. (01:15:26)

📌 Klasszikus Everton. Mikor a Brentford elleni első bajnoki győzelem, és az Aston Villa elleni kupasiker után a szurkolók elhihették, hogy végre sínen van a csapatuk, gyorsan kikaptak hazai pályán az így első győzelmér elérő Luton Towntól. A 7 forduló alatt elért 4 pont pedig nem sok a liverpooli csapattól, amely az eredmények alapján ismét a kiesés elkerüléséért lesz kénytelen küzdeni, miközben játékban ennél talán többet mutattak az eddigi meccseken. Mivel próbálkozik Sean Dyche és mi nem megy ennek ellenére az Evertonnak? (01:48:05)