Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E32 | Méltó régi nagy híréhez

De a fontos kérdés tényleg az, hogy Soós Márk vajon jobb man-manager és vezető-e, mint Pep Guardiola? #bazdmegvályibence 🤘❤

04:05 - a te kedvenc rovatodban az én kedvenceim - how fun is that?! 😇

18:09 - 🔥🔥🔥

Tájmsztemp:

📌 A Manchester City hihetetlen rössel érkezett meg az Anfield gyepére, hogy aztán nagyjából negyed órát követően fokozatosan megérkezzen a tartalékos, de hazai pályája által fűtött Liverpool is. A két nagy rivális végül 1-1-re végzett - amivel így a harmadik rivális és Mikel Arteta járt a legjobban, de Jürgen Klopp és Pep Guardiola utolsó Premier League-csatája iszonyatosan magas színvonalat és rengeteg beszédtémát szolgáltatott. Miért tudott átszaladni a Vörösökön a City a meccs elején? Mi kellett ahhoz, hogy a Liverpool stabilizálódjon? És a végére ki érdemelte volna meg a győzelmet? Készüljön fel mindenki, öveket becsatolni: a két edzőzsenihez méltó módon minden taktikai húzást és változtatást a lehető legaprólékosabban és leghosszaban fogunk átbeszélni. (23:37)

📌 Nem teljesen elszakadva az eddigiektől, de kicsit könnyedebb vizekre evezve: ha most november elejét írnánk, akkor általános egyetértés lenne arról, hogy Szoboszlai Dominik átigazolása a nyári transzferidőszak egyik legjobb húzása volt, míg a Kai Havertzért elköltött pénz egyre inkább aggasztó befektetés az Arsenal részéről. Most azonban már március közepe van, a két igazolás körüli narratíva pedig már-már megfordult: Szoboszlai jó, egész okés igazolás volt, dehát azért na, nem váltotta meg a Liverpoolt - míg Havertz épp megeszi az egész mezőnyt és megmutatja, hogy Arteta mennyire sokat tud kihozni belőle a Chelsea-nél látottakkal ellentétben. Tegyünk hát igazságot: Szoboszlai Dominik vagy Kai Havertz érte meg jobban az értük lerakott közel 70 milliót? (01:16:22)

📌 Hajjajj De Zserbó, nagy a baj! Nem csak, hogy csúnyán alulmaradtál a De-csatán, az elmúlt hetekben kiderült, hogy egy alkalmazkodásra képtelen, szintlépésre alkalmatlan fickó vagy, aki tavaly túl lett hype-olva a Brightonnál. Legalábbis az ember ezt tudhatta meg Roberto De Zerbiről azután, hogy az AS Roma 4-0-ra kiütötte a csapatát az Európa-ligában. Azon túl, hogy így beszélhetünk a Romáról, ez azért is különösképp érdekes most, mert a sok-sok megüresedő top kispad közül szinte mindegyikkel szóba hozták már az olasz trénert. Mi az igazság hát róla? (01:40:22)