Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E27 | Még mindig versenyben az Arsenal

 

Ünnepelni viszont egyedül a Luton ünnepelhet, ha tetszik, ha nem. Mindenki másnak TILOS! 😡‼️

03:37 - orosz nyelvű rovatunkban főként Chelsea, meg egy dementor, Dani Alves és persze Jamie Carragher miért is maradt volna ki?

35:51 - 🔥🔥🔥🔥

Tájmsztemp:

📌 Az Arsenal úgy fogadta a Liverpoolt az Emirates-ben, hogy ahogyan mi is megbeszéltük, nyerniük kellett, máskülönben túl korán, túl nagy távolságba kerültek volna a Liverpooltól és a Citytől. Mikel Arteta csapata jelesre vizsgázott: döbbenetesen magabiztossággal és lehengerlő teljesítménnyel tartották otthon a három pontot, az első félidő végén beszerencsétlenkedett öngólon kívül esélyt sem adva a vörösöknek. Hogyan kerekedett felül labda nélkül az Arsenal, és milyen tervvel állt elő Arteta a támadójátékot tekintve? Miért szenvedett a Liverpool? Melyik félnek nehezítették meg a dolgát nagyobb mértékben a sérülések? Szabadott-e ünnepelnie Ödegaardnak és Artetának? És vajon Szabó Peet -e már a twitter/X leghíresebb magyar felhasználója? (44:29)

📌 7 rúgott gól, 6/6 megszerzett pont, visszakapaszkodás az európai kupaindulást érő helyek környékére. Győztes gólt szerzett Kobie Mainoo, duplázott Alejandro Garnacho, Rasmus Höjlund pedig kettejükhöz csatlakozva, megmutatta a Vörös Ördögök szurkolói számára a fényes jövőt. Jó dolog volt előző héten ManUnited-drukkernek lenni, nem? NEM? Hát, szerintünk annyira nem. Mert ugyan a győzelmeket nem kell magyarázni, pürrosziak voltak ezek leginkább: lehet, hogy nagyobb gondot okoztak, mint amennyit segítettek, elfedve a csapat továbbra is bűzölögve rothadó problémáit. (01:37:20)

📌 A heti extránk nagycsapata nyolcat kapott, míg az előző témánk főszereplője, a Manchester United hetet rúgott az előző hét két fordulója során - a Luton Town meg jött, látott és ezeknél is nagyobbat alakított. A Brighton 4-0-s kiütését követően 4-4-et játszottak a Newcastle-lel, a 20 megszerzett pontjukkal pedig kiléptek a kiesőzónából. Mi ez a feltámadás, miféle gumibogyó-szörp csomagot dobtak le oda erre a reptérre? És van-e más oka ennek az egésznek azon kívül, hogy Rob Edwards milyen szexi? (02:05:57)