Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E39 | Még egy kopasz holland

A cím egy kissé gonosz, mert az "alapozó mutatói" alapján Arne Slot jobban beválhat a Liverpoolnál, mint a honfitársa Manchesterben. Aztán majd meglátjuk... 🤷‍♂️

08:06 - a #világlegjobbrovatával nagyon jól sikerült felpitchelni az eheti adást, értsd: le lettem keverve a halálba! 😔

32:51 - 🔥🔥🔥

Tájmsztemp:

📌 Holland is, kopasz is, mégis mi baj történhet? Mire ezt nézitek és hallgatjátok, könnyen lehet, hogy a Liverpool már hivatalosan bejelentette, hogy a Feyenoordtól Arne Slot érkezik a kispadra, akinek a Jürgen Klopp távozásával keletkezett hatalmas űrt kell majd betöltenie. De mégis ki ez a fickó? Miként jött ki az adatalapú elemzés végén, hogy ő lesz a megfelelő választás? Milyen játékra számíthatunk tőle a Mersey-partján? Ami pedig a legfontosabb: lesznek-e olyan szórakoztató nyilatkozatai, mint a honfitársának? (42:25)

📌 Miután még múlt hét közepén az Everton elleni derbin vereséget szenvedett, a Liverpool a West Ham elleni döntetlennel végleg kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból. Az Arsenal viszont egy érdekes képet mutató derbin végül 3-2-re legyőzte a Tottenhamet, és tartja a lépést a Manchester Cityvel, amely még Guardiola elmondása szerint is csak jókora adag szerencsével tudta elhozni a három pontot a Nottingham Foresttől. Mit tanultunk a liga legjobbjairól ezeken a meccseken? Tényleg csak a helyzetkihasználáson csúszott el a Liverpool? Arteta felért Tony Pulis mellé? Haaland tényleg Premier Leak előfizető? (01:46:09)

📌 Az általunk mélyen tisztelt Poolbarátok podcast és facebook oldal főszerkesztője, Béres Attila nemrég teljesen érthető módon kis híján agyvérzést kapott. Ennek az oka pedig nem más, mint Szoboszlai Dominik kapcsán a különböző statisztikai adatokat publikáló oldalak (pl. sofascore, whoscored) által generált játékos értékelések, és azok relevanciája. Szóval tegyük tisztába a dolgokat. Miért nem szabad ezekre az értékelésekre odafigyelni? Egyáltalán mit mutatnak meg ezek a számok a játékosok nevei mellett? Ami pedig a legfontosabb: mit figyeljünk ehelyett, ha egy futballista teljesítményét akarjuk véleményezni? (02:30:34)