Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX12 | MAN. UNITED - Ne bántsátok Marcust!

Otthonunk már nincs, teljesen inkognitóban vagyunk még a régi albérletben. Se Apánk, se rendes mikrofonok, se berendezés, és a drogokat is elvitték már máshova (titok). Szóval jó szar hang van megint, fülhallgatóban nem ajánlott, telefonon emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Marcus Rashford egyelőre ebben a szezonban mindössze egyetlen bajnoki gólt tudott szerezni, ráadásul a hétvégi Brentford elleni mérkőzésen nélküle sikerült a fordítás, miután Ten Hag egy óra játék után lekapta a pályáról. A szurkolók egy része a tavalyi kimagaslóan jó szezonja után ismét benne látja a bűnbakot, de vajon tényleg miatta nem működik a Vörös Ördögök támadójátéka?

📌 A Galatasaray elleni hibája után a Brentford ellen André Onana ismét egy elkerülhető gólt kapott, így nem meglepő módon egyre többen hangoztatják, hogy hiba volt lecserélni rá az azóta is rendkívül kapós David De Geát. Ezt a kérdést viszont érdemes részletesebben is megvizsgálni: nyújt-e annyi extrát Onana a játéka egyéb aspektusaival, hogy beleférjen a gyenge formája védések terén, és tényleg jobban védett-e nála De Gea az előző szezonokban?