Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX38 | MAN. UNITED - Minden héten hazudik

Mármint Erik Ten Hag. De van még több probléma is vele, viszont sajnos csak egyetlen óránk volt ezekre. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Minden idők legszégyenteljesebb kupadöntőbe jutása? Erre a címre méltán pályázhatna a Manchester United, miután a Coventry Cityt úgy sikerült büntetőkkel felülmúlni, hogy előtte Ten Hag csapata képes volt a háromgólos előnyét elherdálni a Championshipben szereplő ellenféllel szemben. Mégis mi a fene történt a Wembley-ben, ami miatt a mindent eldöntő tizenegyes után a győztes csapat játékosai néhány kivételtől eltekintve (khm… Antony…) nem igazán tudtak felhőtlenül örülni a továbbjutásnak? Megtudtunk bármi újat a jelenlegi Manchester Unitedről 120 perc alatt, ami eddig nem volt nyilvánvaló? (03:12)

📌 Egy dolog biztos: Kobbie Mainoo a Manchester United idényének legnagyobb felfedezettje, a jövő legfényesebb ragyogó reménysugara. Na de álljunk meg egy percre. Ha megnézzük a Vörös Ördögök mérkőzéseit, akkor egyértelműen látszódik, hogy az immár felnőtt angol válogatott játékos rendkívül tehetséges, ennek ellenére a számaiban ez mégsem mutatkozik meg. Hol van az igazság? A szemteszt vagy a statisztikák vernek át minket? (30:52)

📌 ”Az elmúlt 18 hónapban soha nem tudtam pályára küldeni az általam legjobbnak tartott csapatot. Egyedül tavaly, a Manchester City elleni hazai meccsen nem voltak problémáink. Minden egyéb esetben szerepet játszottak a sérülések” - Erik Ten Hag rendszeresen hivatkozik a csapatát sújtó sérülésekre, amik valóban szerepet játszhatnak a gyengébb eredményekben. Ráadásul ebben az idényben csak a Newcastle-nek voltak komolyabb gondjai ezen téren, így a holland szakember panaszainak van is alapja. De miből adódhatnak ezek a problémák? Ennyi sérülékeny játékost sikerült összeválogatni manchesterben? Esetleg az edző játékfelfogása és edzésmódszerei is szerepet játszhatnak ebben? (49:44)