Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX32 | MAN. UNITED - Mi is történt Oléval a Unitednél?

Én őszintén azt hittem, hogy ez nektek, unitedeseknek egy kellemes adás lehet... Aztán hamar kiderült, hogy nem biztos. Sajnálom. Tényleg. 😔

Tájmsztemp:

📌 Néhány napja Ole Gunnar Solskjaer járt a Sky Stick To Football nevű műsorában, amely tele van Gabi kedvenc brit médiszemélyiségeivel: Jill Scott és Ian Wright mellett állandó tag Roy Keane, Jamie Carragher és Gary Neville. Ez azonban nem a Football Tourette, hanem egy Manchester United-extra, úgyhogy nem róluk fogunk beszélni: Solskjaer a fontos, aki nagyon érdekes dolgokat mondott. Beszélt Cristiano Ronaldo leigazolásáról, a United kiválasztásának működéséről, arról, hogy miért olyan játékot játszatott a csapatával, amilyet, és még olyan finom falatokat is elejtette, minthogy ha rajta múlt volna, akkor Declan Rice, Jude Bellingham vagy Erling Haaland is a Vörös Ördögök mezét viselhetné. Mit gondolunk az egykoron annyit szapult norvég edző mondanivalójáról? (02:56)

📌 Nem sok mindent lehet pozitívumként értékelni Erik Ten Hag elmúlt hónapjaiból, de arról már mi is beszéltünk korábban, hogy Alejandro Garnacho átrakása a támadósor jobboldalára pazarul sült el. Garnacho játéka a váltás után javára változott: egyéni szemszögből is sokkal hatékonyabban tudja segíteni onnan a csapatát, de emellett a United szezonok óta elhúzódó baloldal-központúságát is feloldotta. Csakhogy ez önmagán is túlmutat. Az egy dolog, hogy Garnacho egyre jobb, de ez azt is jelenti, hogy Antony-nak nagyon hamar csengethetnek Carringtonban, míg szegény Amad Diallónak úgy tűnik, hogy az istenért sem hajlandó lehetőséget adni Ten Hag. De miért? És vajon Antony-e a Premier League történetének legrosszabb átigazolása ár-értékben? (33:31)