Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX16 | MAN. UNITED - A győzelmek meleg pokróca

Azt akarják, hogy elhiggyük, de még mindig nem tudjuk! Pedig... Mi volt előbb, a tyúk vagy Ten Hag? És mi maradt még a hűtőben? Ha nem indítod el, nem tudod meg sose! 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Íme, a Premier League legjobb formában lévő csapata! A Manchester United az elmúlt öt bajnokijából négyet megnyert, a kedélyek pedig megnyugodni látszanak az Old Traffordon - még akkor is, ha a Bajnokok Ligájában lassan a nullához közeli az esélye annak, hogy továbbjussanak az egyenes kieséses szakaszba. 2-1, 2-1, 1-0, 1-0 - a Brentford, a Sheffield United, a Fulham és a Luton Town ellen. A győzelmek kényelmes és meleg pokróca tagadhatatlanul segít, de ez az eredménysor azért nem épp veretes - ráadásul mindezt továbbra is hihetetlenül direkt focival sikerült elérni. Mit csinált Ten Hag másképp, hogy a vereségek hirtelen sikerekké forduljanak át? (03:55)

📌 Októberben és november eddigi részében nehéz lenne fontosabb United-játékost megnevezni Harry Maguire-nél és Andre Onanánál. A kapus jó ideje nem kap furcsa gólokat, miközben a hosszú labdái megbízható fegyvert jelentenek - a középhátvéd pedig elképesztően magabiztos és stabil, amellett, hogy a labda előrejuttatásának elsődleges felelőse. Most akkor mi van? Maguire nem egy hasznavehetetlen hűtő, aki még csak eltakarodni sem volt hajlandó a nyáron? Onana tud védeni? Nem azért van a kapuban De Gea helyett, mert olyan szépen tinglitanglizik a lábával? (17:13)

📌 Rasmus Höjlund manchesteri karrierje egyelőre igen furcsán alakul. Míg a Bajnokok Ligájában 4 meccsen 5 gólt írhattunk fel a neve mellé, a Premier League-ben 9 találkozó alatt egyszer sem tudta bevenni az ellenfelek kapuját. A dán csatár ennek megfelelően ki is lett kiáltva felelősnek a Vörös Ördögök idei kevés rúgott góljáért - hiszen nyilvánvaló módon képtelen elviselni azt a nyomást, amit a Manchester United elsőszámú csatáránák terhe jelent. Alkalmatlannak bizonyult egyelőre arra, hogy betöltse az elmúlt években Old Traffordra látogató gólvágók, Anthony Martial, Odion Ighalo, a 40 éves Edinson Cavani vagy Wout Weghorst örökségét. Mi a baj Höjlunddal? Miért megy neki az európai porondon és miért hagy ki mindent a bajnokságban? (41:28)