Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX15 | LIVERPOOL - Bajnokesélyesek-e a Vörösök?

A születésnapi extránk bizony arról a csapatról szól, amelynek legjobb játékosánál jártunk nem is olyan rég. Mármint csak mi, a barátommal, Soós Márkkal, Bence és Peet nem. Főleg Peet nem, így ő el is hagyta a műsort a végén. 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 Andrew Robertson - nem éppen váratlan módon - nemrégiben hetekre kiesett, így Jürgen Klopp hamar hozzá kellett nyúljon az alapkezdője által megszabott taktikájához. Robbo kiesése leginkább a hátsó ötös dinamikáin és a labdabirtoklási fázisok elmozgásain alakított - no de pontosan milyen finomhangolásokat kellett elvégeznie a Liverpoolnak ahhoz, hogy az egyensúly nélküle is megmaradjon? Ki a jobb megoldás, a középhátvédként odakerülő Joe Gomez, vagy a szélső védő testbe zárt szélső támadó, Kosztasz Cimikasz? És okoz-e problémát az, hogy így Mohamed Szalah-n kívül általában nincsen ballábas a kezdőben?

📌 Részint az előzőekben taglaltak is hozzájárultak ahhoz, hogy Klopp sokat kísérletezett eddig a középpálya összetételével, de a német mester egyébként is úgy tűnik, hogy szívesen játszadozik a nyáron kapott, újdonsült akciófiguráival. Kit, mikor és leginkább kivel tesz pályára? Melyikük mit tud adni az eddigiek alapján? És vajon kell-e Szobo, Mac Allister és Gravenberch után még valaki? Esetleg egy bizonyos Andre, aki a hétvégén zokogva búcsúzott Fernando Diniztől a Fluminense Libertadores-kupa győzelme után?

📌 A Luton Town ellen ugyan mindent kihagyott, de Darwin Núnez idén tényleg véglegesen megérkezett! A helyzetek még a tavalyinál is stabilabb tempóban érkeznek, ráadásul - mondasson velünk bármit is a vasárnapi mérkőzés - ezeket idén hatékonyabban értékesíti. Miben lépett előre az uruguayi támadó az előző szezonhoz képest? És így, hogy vele bezárólag hátulról-előre átbeszéljük a Liverpoollal kapcsolatban felmerülő aktuális dilemmákat, tegyük fel a kérdést: valódi bajnokesélyesek-e a vörösök?