Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E29 | Kezd összeállni a Chelsea?

Dikaz nagyon Chelsea! Mármint egy félidőig, de addig nagyon! 👊😎

04:33 - a #világlegjobbrovata-ban Mbappe, Solskjaer, Rio Ferdinand, egy kis liverpooli dögvész, meg a csodás Alisha Lehmann.

25:35 - 🔥🔥🔥

Tájmsztemp:

📌 Pep Guardiola nem az igazat mondja. Pep Guardiola a valóságot saját magához hajlítja. Miután a katalán a meccs előtt az egekbe magasztalta őket, a Chelsea az elmúlt hónapokkal szöges ellentétben, a Manchester City ellen tényleg pokoli jó csapatnak tűnt. Mauricio Pochettino a legműködőképesebb meccstervét a címvédőre tartalékolta, Guardiola csapata a saját mértékükhöz mérten pedig penetránsan futballozott az első félidőben. A második játékrészben aztán szépen lassan a helyére került minden, az egyre visszább szoruló Chelsea-vel és az egyre több helyzetet kialakító City-vel, de összességében nagyon elégedettek lehettek a kékek szurkolói. Nem csak biztató volt a játék, hanem olyan is, amit Pochettino múltja alapján vizionáltunk. Egyszeri alkalom vagy kezdenek összeállni az építőkockák? (37:23)

📌 Ha egy hónappal ezelőtt rendezik meg a Ligakupa-döntőjét, nem valószínű, hogy komoly arccal leírhattuk volna, de: a Chelsea-nek igenis bőven van esélye a Liverpool ellen. Ehhez persze nagyrészt az kellett, hogy lerohadjon a vörösök fél kerete, de Pochettinóék önerőből is tettek ezért az elmúlt hetekben, ahogyan azt a mögöttünk hagyott 1 óra/másfél óra/2 óra részletesen elemeztük. Módosíthatja-e a Liverpool stílusát és harcmodorát a sok sérült? Mi az, amit a Chelsea-nek mindenképp meg kell valósítani a pályán ahhoz, hogy esélyük legyen? És egyáltalán melyik csapat az esélyesebb? (01:32:21)

📌 Egy héttel ezelőtt szinte már búcsút is vettünk Roy Hodgsontól…hogy aztán az adás után derüljön ki, az idős szakember nagyon csúnya körülmények között köszön le a Crystal Palace-nál. Hodgsont kórházba kellett szállítani az egyik edzésről és lehet, hogy ez lesz az évtizedek óta tartó edzői pályafutásának utolsó mozzanata. Pontosat sajnos nem tudni arról, hogy van, az viszont hétfőre hivatalossá vált, hogy ki váltja: ahogy arra a hírek alapján számítottunk is, Oliver Glasner. (01:56:13)