Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E24 | Kevin visszatért

Ez sem lett egy rövid adás, de hát nem is volt ilyen célunk sosenem! Kellően tartalmas az anyag, talán csak a szoláriumozás káros hatásairól nem beszéltünk - jade! Reprezentah! 😎

07:27 - a #világlegjobbrovata-ban Józsi, Messi, Everton vs. City vs. PL, meg Hendo és némi radiátor.

31:50 - Hot as it gets!

Tájmsztemp:

📌 Nem kezdhetnénk méltóbban és a podcasthoz illőbben a műsort, mint a radiátor-derbivel, a Newcastle-Manchester City-vel! A Premier League két olajgigásza pokoli szórakoztató mérkőzést játszott, amelynek az első félidejében ismét nagyon működött a Newcastle intenzitása, hogy aztán a fáradó Szarkák hetek óta meglévő szerkezeti problémái egyre nagyobb mértékben rányomják a bélyegüket a meccsre. Aztán jött ő. King Kevin! Mi pedig a belga zseni visszatérésén felbuzdulva át tudjuk beszélni, hogy milyen volt a KDB és Haaland nélküli City - és mi fog változni a visszatérésükkel! (40:01)

📌 A hétvégi Manchester United-Tottenham olyan volt, mint egy jó témazáró előtti összefoglaló óra. Mindent hallottál és láttál már, de most mindent újra átvehetsz. Semmi újat nem tudtunk meg a csapatokról - azzal kapcsolatban azonban nem is választhatnánk jobb mérkőzést, hogy értelmezzük a két csapat gyengeségeit. Jöjjön hát a rosszul működő alkatrészek rangadója, amelyet a befejezések apostola, Timo Werner egymaga megnyerhetett volna! (01:15:42)

📌 Január közepén járunk és még mindig nem igazolt egyik nagycsapat sem! Ez elfogadhatatlan. A Premier League topklubjai évek óta etetik a Romano-család éhes szájait, erre most jól cserben hagyták az öreg Fabriziót! No, ez nem állapot, úgyhogy mi kisegítjük a csapatokat és elmondjuk, mi a két manchesteri, a Liverpool, az Arsenal és a Chelsea legnagyobb hiányposztja - illetve azt is, hogy kit kéne oda megszerezniük! (01:58:26)