Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E36 | Hajrá egyik, győzzön a másik!

 

Unatkozni biztosan nem fogunk a 2023/24-es PL szezon hajrájában, remek adások lesznek itt még! 💪

05:46 - már együtt szerkesztjük a #világlegjobbrovatát. Mindenkiben van egy kis tourette! 😇

24:33 - 🔥🔥🔥🔥

Tájmsztemp:

📌 A Manchester United megkezdte a beleszólást a bajnoki cím sorsába! A Liverpool United elleni ikszével gyakorlatilag teljes mértékben kiegyenlítődött a három bajnokesélyes között a pálya. A Liverpool és az Arsenal között mindössze a gólkülönbség dönt pillanatnyilag, míg a Manchester City csupán egyetlen pontra van a kihívóitól. Mindössze másfél hónap maradt a szezonból - egészen pontosan 7 meccs van hátra az aranyért küzdő csapatoknak. Milyen állapotban várják a hajrát? És végül ki felé fog elbillenni a mérleg? (33:37)

📌 Az adás során már emlegetett hétvégi Manchester United-Liverpool meccs szinte semmiben nem hasonlított az Arsenal vagy a Manchester City kontrollált rangadóihoz - vagyis hát jobban meggondolva, egyetlen egy dolgot kivéve. Hogy megint, itt is ugyanaz történt, idén már harmadszorra láthattuk ugyanazt a forgatókönyvet a két csapat párosításában. A Liverpool ismételten pokoli sok lehetőséget alakított ki, amelyeknek nagy részét ezúttal is kihagyták - így a meccs legvégén még nekik kellett pontot menteniük. Úgyhogy Erik Ten Hag ismét mennybe mehetett. Hiába nyelt be 28 lövést a United:

"Csalódottak lehetünk azért. Ismét kiengedtünk egy győzelmet a kezünkből egy nem túl okos hibával, épp, ahogyan csütörtökön és előző szombaton. Hét pontot buktunk el egy hét leforgása alatt, miközben 9 pontot kellett volna szereznünk.” (01:18:54)

📌 "Az a fontos, hogy a szezon végéhez érve olyan csapatunk legyen, amely a jövő évben magasabb szintre léphet és fejlődhet. Jelenleg mi magunk vagyunk a legfontosabbak, az identitásunk, a focink. Tudod MATE, a BL-indulás önmagában nem sokat ér, nem valamiféle Willy Wonka aranyjegy. Csak bejuttat a BL-be. De ez önmagában semmit sem ér. Nem a részvételért jövünk, nyerni akarunk majd. Ha BL-be jutunk idén, az előrelépés lesz. De a focink is fejlődött? Jobb csapat vagyunk? Erősebb csapat? Megtesszük a megfelelő lépéseket nyáron, hogy a következő idényben még jobbak legyünk?”

Ha Peet felforrósodó agyvize nem szublimál el minket Ange Postecoglu hétvégi szavai után, akkor ehhez nem is igazán érdemes külön hozzátenni. Miről szól ez a kommunikáció? És leginkább hol tart ebben a folyamatban a Spurs? (01:53:55)