Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E12 | Félnek egymástól

Kicsit szétesett a production erre a hétre... 🤦‍♂️ Nincs Apánk, nincs berendezésünk, nincsen fényünk, nincsenek már stúdió-mikrofonjaink, és hivatalosan mi szerdán már nem voltunk abban az ingatlanban, amiben a videó alapján mégis. A költözésnek és az új helyünk kialakításának éppen a közepén járunk, úgyhogy jót fog tenni a jövő heti szünet, hogy összeszedjük a műsort és magunkat. Magyarul: a hang szar, fülesben nem ajánlott, minden más módban emberi fogyasztásra alkalmas, sőt, sokszor a "műsorvezető" alig hallatszik, szóval a rosszban van némi jó is. Sorry mindenkitől! 😩

Tájmsztemp:

📌 Gianni Brera, az olasz futball nagy gondolkodója szerint a tökéletes futballmérkőzés 0-0-ra végződik. Az eredeti és a Lego hajú Pep a szezon eddigi legfontosabb rangadóján mindent meg is tett azért, hogy ez a meccs megvalósulhasson, de végül Aké arca ebbe belerondított. A sokak számára végül rendkívül unalmasra sikerütl csúcsrangadó azonban valóban óriási taktikai csatát hozott, amely során az Arsenal és a Manchester City is megmutatta, hogy mesteri szinten képesek megvalósítani a labda nélküli játékot. De mi volt pontosan a két edző terve, miként valósult ez meg a mérkőzésen, és hogyan reagáltak a pályán zajló eseményekre? (08:57)

📌 Jürgen Klopp és Pepijn Ljinders a héten nagyon sokat videózhatott, a Liverpool ugyanis szinte egy az egyben lekopizta az Aston Villa és a Marseille által alkalmazott letámadási sémát a Brighton ellen, ami azonban már nem okozott annyi gondot Roberto De Zerbi csapatának, mint a korábbi mérkőzéseken. Hogyan alkalmazodott az ellenfélhez labdával a Brighton, és milyen megoldásokat alkalmaztak a Vörösök az ellenfél emberezésének átjátszására? Összességében pedig érdemelt volna-e győzelmet bármelyik együttes? (01:00:48)

📌 Az előző szezonban a Konferencia Liga menetelés mellett sokáig a kiesés elkerüléséért küzdő West Ham hiába adta el a nyáron Declan Rice-t és költötte el elég későn az érte kapott pénzt, most mégis ott állnak a 7. helyen 3 ponttal a Bajnokok Ligája indulást érő helyek mögött. Milyen módon kellett alkalmazkodnia David Moyesnak a csapat első számú sztárjának távozása után, hogyan sikerült beépíteni az új igazolásokat, és mennyire mutat valós képet a Kalapácsosokról az eddig eredménysor? (01:30:35)