Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E20 | Emery borítja az asztalt

It's the mooost wonderful time of the yeaaar - nah, ezt sikerült agyonbaszni Emerynek és Emeryvel. Nagyon szépen köszönjük! 🎄☃️

05:14 - Fodball NYEREMÉNYJÁTÉK!! Nem is akármilyen! ⚽️✈️

08:26 - Vadonatúj rovatunk jelentkezik, FOOTBALL TOURETTE néven! 👑 Igen, Gabi szerkeszti. 😇

16:49 - Nagyon 🔥🔥🔥🔥

És tájmsztemp továbbra is:

📌 Az Aston Villa egy héten belül lekaszabolta a Manchester City-t és az Arsenalt is, így a birminghamiek pillanatnyilag a tabella harmadik helyén állnak, két ponttal a City előtt, két ponttal a listavezető Liverpool mögött. Ahhoz azért a mi nézőközönségünk is túlságosan dörzsölt, hogy nekirugaszkodjunk a a "bajnokesélyes-e az Aston Villa?" álkérdésnek, de az elképesztő izgalmas, hogy Unai Emery hogyan szedte szét a Manchester City-t és miért úszta meg gól nélkül az Arsenal ellen. Illetve: hogy lehet, hogy a basszakember taktikájának jól ismert gyengeségeit a tavalyi szezonnal ellentétben alig tudja valaki kihasználni idén? (26:12)

📌 Volt egy kérdés, amit eltettünk egy későbbi adásra, mert sokkal bővebb kifejtést érdemelt, mint amit egy Q&A formájában el tudtunk volna mondani: "Napjainkban felértékelődött a sportigazgatók szerepe a kluboknál. Mégis, szerintem a szurkolók és a média köreiben nincsenek túlságosan felkapva és értékelve egyes zseniális szakemberek, akiknek megkérdőjelezhetetlen szerepe van az adott klub sikereiben. Szerintetek a jövőben növekedni vagy csökkenni fog a sportigazgatók szerepe / jelentősége? Van kedvenc sportigazgatótok? Vagy olyan akinek nagyra becsülitek a munkásságát." (01:15:55)

📌 Nem minden alsóházas csapatról beszéltünk a szezonkezdet óta, ám kettőről többször is, visszatérő módon: Nem véletlen - ahogyan az sem, hogy folytatjuk ezen jó szokásunkat. Az Everton és a Bournemouth különösen ellentmondásosak voltak év elején: a Bournemouth-nál jeleit láttuk Iraola munkájának, de sehogyan sem akart összeállni a játék eredményekké, míg az Everton Eminem szövegeinek gyorsaságával hagyta ki a helyzeteket. Az elmúlt hetekben azonban szépen kapaszkodnak: Sean Dyche-ék a legutóbbi ötből négyet nyertek, Iraoláék pedig öt meccse veretlenek. Mi változott a két csapatnál? (01:44:54)