Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX14 | CHELSEA - Miért nincs válasza Mauricionak?

Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen... Nem, nem a Chelsea-nél, nyugi. A podcastnél. Már csak némi visszhangunk van, és egy picivel több fény kell, de úgy néz ki, hogy megtaláltauk az új helyünket a konyhában. Yeah we cookin' biatch! 🍜 

Tájmsztemp: 

📌 Bár a Brentford irgalmatlan nehéz falat, a Chelsea helyzetek alapján már az első félidőben lezárhatta volna a hétvégi meccsét. A lehetőségek kimaradtak, Thomas Frank pedig a szünetben kiigazította a csapatát - amelyre Mauricio Pochettinónak nem volt válasza és a kékek végül 2-0-ra veszítettek. Minek köszönhető az, hogy a Chelsea idén visszatérő módon agyonnyer 20-30 perces periódusokat, ám az ellenfelek módosításaira nulla válasszal rendelkeznek? És vajon mekkora köze van ehhez annak, amit Pochettino maga is dörgedelmesen megvallott a hétvégén: hogy gyakorlatilag képtelenek jól megszervezett mélyen ülő védekezéseket feltörni? (07:05)

📌 Nicolas Jackson felkészülési időszakától mi is hasra estünk - de nagyon úgy néz ki, hogy a szenegáli csatár már azelőtt ellőtte a patronját, mielőtt igazán számított volna. A legutóbbi hat bajnokiján egyszer talált be, azt is az egyelőre átjáróházként funkcionáló Burnley ellen. Mi a gond vele? Alternatívát jelenthet Armando Broja helyette? És Christopher Nkunku majdani visszatérésével nincs-e nagyobb potenciál abban a csatár nélküli, Brightonhoz hasonló szerkezetben, amit az Arsenal elleni első 75 percben láthattunk? (33:05)