Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX33 | CHELSEA - Jobb időjárás, jobb eredmények

Nem kell félni, ez most jó lesz nektek, de tényleg, ígérem! 😇😘

Tájmsztemp:

📌 Másfél hónapja nem kapott ki a Chelsea (a rendes játékidőben)! Bár a 2024-es év első néhány mérkőzése elég közepesen alakult a kékek számára, ahogy az időjárás egyre jobbra fordult, úgy Pochettino csapata is egyre jobb eredményeket tudott felmutatni. A gólokat továbbra is úgy nyelik, mint kacsa a nokedlit, de a Ligakupa-döntő elvesztését követően a Brentfordnak kettő, a Leedsnek és a Newcastle-nek három-három, a Leicester Citynek pedig négy gólt lőttek. Két játékosnak köszönhetik ezt legfőképpen: az egyikük Nicolas Jackson. A szenegáli csatár a szezon elején a kihagyott helyzeteket halmozta, az utóbbi néhány hétben viszont szépen utolérte magát. Még mindig mocskosul alulrúgja az xG-jét, de egyre inkább közelít a vonalhoz. Most akkor belenyúlt vele a Chelsea vagy kidobott pénz volt az érte kifizetett összeg? Milyen igazolás ő valójában? (05:06)

📌 A nagy sorozat másik főszereplője a Chelsea szezonjának legjobb játékosa, a Premier League legjobb idei fiatal labdarúgója, a legbénább szuperhős, Mr. Cold: Cole Palmer. Az angol támadó bekerült Gareth Southgate keretébe is, nem meglepő módon: 11 gólja és 8 asszisztja brutális. Mi áll a szintlépése mögött - ha egyáltalán szintlépésről beszélhetünk? (24:14)

📌 Miután a fél klubot elrabolták, a Brightonnál mostanra minden alkalmazott telefonján letiltották az összes chelsea-s számot, így a kékek vezetésének egy másik analitikai alapon működtetett együttes emberállománya után kellett néznie. Sokáig nem keresgélhettek: a Brentfordnál kötöttek ki, akiktől Bernardo Cuevát, Thomas Frankén pontrúgás specialistáját szerezték meg. Miért van rá szüksége a Chelsea-nek? Miben kell segítenie? És egyáltalán mi a fészkes fenét csinál egy pontrúgás edző? (46:30)