Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX36 | ARSENAL - Semmi nem dőlt még el

Azt leszámítva, hogy ez a fókusz dolog továbbra sem nekem való dolog... Kicsit fos lett ez a videófelvétel, mert, ööö, hagyjuk. De Harry Kane még mindig egy alattomos "világlegjobbja", ez mondjuk speciel már rég eldőlt.

Tájmsztemp:

📌 5-1, 5-1, 5-1. Az Arsenal eléggé egynahngú eredménysort tud felmutatni a legutóbbi Bayern München elleni mérkőzéseiről, de azóta rengeteget emelkedett a bolygónk átlaghőmérséklete, és Mikel Arteta vezetésével az Ágyúsokat bátran nevezhetjük Európa egyik legjobb csapatának, miközben a németek a saját bajnokságukban is mélypontra kerültek. De mégis mennyit számított mindez kedden este az Emiratesben? Milyen tanulságokat tudunk levonni a két csapat összecsapásának első felvonásából a visszavágó előtt? (04:19)

📌 A szezont eléggé álmoskásan kezdte, viszont immár hónapok óta Martin Odegaard az Arsenal talán legfontosabb játékosa, és a Premier League egyik, ha nem a legjobban teljesítő középpályása. Mi változott a norvég játékos esetében, ami miatt ennyire megváltozott a teljesítménye az utóbbi hónapokban, és miért ő a támadók közül az a játékos, akit Arteta talán a legnehezebben tudna pótolni, ha valami történne vele? (43:08)

📌 Azt senki nem meri tagadni, hogy Oleksandr Zinchenko a 2022-es érkezését követően hatalmasat emelt az Arsenal padlóján, legalábbis ami a labdás játékot illeti. A védekezésben nyújtott teljesítménye azonban már problémásabb, és Mikel Arteta is rendszeresen lecseréli a meccsek utolsó negyedére, amennyiben az eredményt kell őrizni. Kiwior balhátvédként nyújtott teljesítménye, Tomiyasu sokoldalúsága és Timber hamarosan várható visszatérése pedig felveti azt a kérdést, hogy túlnőtt-e már az Arsenal az ukrán játékoson, akinek ráadásul már csak 2 év van hátra a szerződéséből, így az előttünk álló nyár döntő lehet a sorsát illetően. (57:22)