Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04EX13 | ARSENAL - Elnyűhetetlen Benjámin

Mindennek a közepén... A költözésnek, az új stúdió berendezésének, a liverpooli filmnek, a Domi interjúnak, az agyhalálnak... Nem a legjobb ötlet szezon közben költözni, de most muszáj. A hang szar. Fények meg szintenek nincsenek is, ennek köszönhetően Peet és Gabi feje alig látszik. Szerencsére. De még feliratok sincsenek, ezen a felvételen most csak úgy essünk túl, falatozzunk tovább csukott szemmel, mint a Bakterházbanl! 😘

Tájmsztemp:

📌 Mikel Arteta csapat talán a szezon leggyengébb teljesítményét mutatták be a Chelsea elleni rangadón, amelyen végül ennek ellenére is sikerült kétgólos hátrányból felállva egy pontot szerezniük. Mivel lepte meg Mauricio Pochettino egykori párizsi pártfogoltját? Milyen módosításokat hajtott végre Arteta mérkőzés közben, hogy a csapata visszaszerezze a kontrollt és végül felálljon kétgólos hátrányból? Mekkora szerepet játszottak a cserék a mérkőzés végkimenetelében? És összességében érdemelt-e bármelyik csapat győzelmet?

📌 "Ahhoz, hogy szélsőhátvéd lehess nála, egyszerre kell belső középpályást, szélsőt és tízest játszanod. Ezért az egész játékomat kell fejlesztenem ahelyett, hogy csak arra koncentrálhatnék, hogy szélső védő, vagy épp középhátvéd vagyok." - nyilatkozta a hamarosan valószínűleg új szerződést aláíró Ben White az Arteta-által vele szemben támasztott követelményekről. Az angol játékos a leigazolása óta az Arsenal legkonzisztensebben teljesítő játékosa, mégis talán róla esik a legkevesebb szó a kulcsemberek közül. De változott-e az ő szerepköre a most futó idényben, és általánosságban mennyivel használja másképp a szélsőhátvédeit mostanában az Arsenal edzője?

📌 Az angol sajtóban egyre sűrűbben jelennek meg olyan hírek, melyek szerint az Arsenal csatárt igazolna, mégpedig nem mást, mint a januárban az eltiltását letöltő Ivan Toneyt. Félretéve ezeknek a híreszteléseknek a valóságtartalmát érdemes beszélni arról, hogy valóban szüksége lenne-e új centerre az Ágyúsoknak, miközben Gabriel Jesus és Eddie Nketiah mellett Kai Havertz, Leandro Trossard, sőt, még Gabriel Martinelli is bevethető ezen a poszton. Valóban egy csatár upgrade lenne az út az újabb szintlépés felé?