Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E41 | A Spurs elintézte

Úgy néz ki, hogy az angol legfelsőbb osztályban eldőltek a kérdések. 🤷‍♂️

05:26 - a #világlegjobbrovatában főként Postecoglu standuppol.

Tájmsztemp:

📌 Miközben ezt a szöveget írom, még csak az biztos, hogy az utolsó fordulónak papíron még lesz tétje a bajnoki címért folytatott harc szempontjából, miután az Arsenal idegenben legyőzte a Manchester Unitedet. Viszont az, hogy az Ágyúsoknak mik a valós esélyei, az a kedd esti Tottenham - Manchester City meccsen dőlt el, aminek a végeredményét Peet arckifejezésből tudhatjátok meg. Most mindenesetre alaposan kibeszéljük, hogy mi és hogyan történt a két rangadón, illetve hogy minek kell történnie az utolsó fordulóban a City, vagy épp az Arsenal bajnoki címéhez. (34:19)

📌 A Premier Leak elmúlt évadai során már párszor megbeszéltük, hogy kívülről nagyon nehéz megállapítani, hogy egy vezetőedzőnek mennyi a valódi hozzáadott értéke egy csapat teljesítményéhez. Most viszont mégis erre teszünk kísérletet, és rangsoroljuk a bajnokság szerintünk 6 legjobban teljesítő edzőjét. Ismét Guardiola a legnagyobb király? Vagy a baszkok közül valaki? Esetleg a búcsúzó Jürgen Klopp? (01:27:22)

📌 Bár igyekszünk óvatosak lenni, de úgy néz ki, hogy az utolsó forduló előtt a Luton Townhoz képest 12-vel jobb gólkülönbséggel álló Nottingham Forest a 4 pontos levonás ellenére bent marad a Premier League-ben. Sőt, Nuno Gomes kinevezése abszolút jól sült el a gyrososoknál, és 2024-ben teljesítmény szempontjából már a liga jobb csapatai mellé zárkóztak fel. Mi változott az elmúlt hónapokban, és mit tapasztaltunk mindezekből a Chelsea elleni mérkőzésen? (02:39:26)