Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E19 | A Premier League végleg kinyírja a többi ligát?

Feltéve, ha eddig még / már nem tette meg, ugyebár... A téma sajnos nem vicces, inkább aggasztó. Ahogyan az is, hogy Péternek továbbra sem sikerül megértenie a Postecoglu-jelenséget, ebben pedig segítségére sietnek a barátai, amíg ő távol van. És igen, mi is tudjuk, hogy a felvétel óta a United megverte a Chelsea-t az Old Traffordon, deee, nah. Azé Karácsony még odébb van! 🤷‍♂️

Tájmsztemp:

📌 A valaha volt legnagyobb televízós szerződés! A megszerzett pénzügyi előny apróra váltása és elvesztése! Na most melyik? A Premier League új tévés szerződést kötött a SkySports-szal és a TNT-vel, amely a 2025-26-os szezontól indul. A megegyezésről - attól fűggően, hogy ki, melyik oldalról közelítette meg - ilyet és olyat is lehetett olvasni. Mik a változások és ezeknek milyen hatásai lesznek a liga lehetőségéire és működésére? Megmaradt vagy esetleg nőtt is a PL előnye? És meddig fújódhat ez a lufi? (09:49)

📌 A mezőny 10. legjobb, már mínuszos xG-különbsége - 27 szerzett pont és ötödik hely. Valahogy nem akar összejönni, hogy a Tottenham hol tart ott, ahol, azt pedig pláne nehéz megérteni, hogyan távoztak ismét ponttal egy Manchester City elleni rangadóról. Az ultraidealista Ange Postecoglu mindeközben a Chelsea elleni félpályás védősorával és a City elleni naiv játékával kenyérre kente futballvilágot - kivéve Szabó Peetet. Mi áll amögött, hogy ennyien kedvelik Endzsit és mégis hogyan nem verte agyon a ManCity a Spurst? (53:38)

📌 Tényleg, tényleg nagyon sajnáljuk, de ez van: hiába a sok idei szenvedés, a Newcastle ellen azért mégis sikerült összehoznia a Manchester Unitednek az idei legszégyenteljesebb teljesítményüket. Bár az utolsó pillanatokig meccsben maradtak a Vörös Ördögök, valójában még csak egy huncut pillanatig sem volt közük a találkozóhoz: az Al-Ittihad...vagyis na, a Newcastle a játék szinte minden elemében felülkerekedett. A letaglózó vereséget követően természetesen egyből meg is indultak a szivárogtatások: az öltöző egyik fele elvileg teljesen elvesztette a hitét Erik Ten Hagban...vagy nem, mindenesetre a ManUnited belső eljárást indított és hadat üzent a - minő forradalmi észrevétel! - szerintük valótlanságokkal vádaskodó sajtónak. Mit jelezhet Ten Hag állásával kapcsolatban az, hogy eljutottunk a szokásos öltözőelvesztéses hírekig, és vajon így elérkezve december 6-ára, teljesül-e Gabi hetek óta emlegetett forró rakása? (01:20:09)