Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E31 | A manchesteri "derbi"

Itt-ott azért nem ártott vágni a mostani adásból, de hát így is 3 órás lett. Én kérek elnézést mindenkitől! 🤷‍♂️

03:56 - az xTP elég magas volt az elmúlt 7 napban...

33:59 - 🔥🔥🔥

Tájmsztemp:

📌 90% fölötti field tilt. 27 lövés. 3-1-es győzelem. A Manchester City nem, hogy dominálta, valósággal a földbe döngölte a Unitedet a manchesteri derbin - a Vörös Ördögöknek Marcus Rashford gigantikus bombagólja előtt és után sem volt igazából semmi keresnivalója a pályán. Erik "Delulu" Ten Hag valamilyen oknál fogva azt mondta utólag, hogy a döntetlen közel volt - de ezt talán már a legvérmesebb United-szurkolók sem hitték el neki. Hogyan és milyen lépésekkel tudott ennyire felülkerekedni a Manchester City? (42:47)

📌 A Liverpool egyértelműen új edzőt keres, miközben a Manchester Unitednél biztosan, a Chelsea-nél - és esetleg a Newcastle Unitednél? - pedig lehet, hogy néhány hónapon belül felszabadul a kispad. Márpedig ez azt jelenti, hogy szinte biztosan érkeznek majd a Premier League-be edzők más bajnokságokból. Na de hogyha rajtunk múlna, akkor mi kit szeretnénk jövőre itt látni? Kik azok a más ligából érkező menedzserek, akiket Peet, Márk és Bence a leginkább a PL-ben akar tudni a következő szezontól? (01:33:06)

📌 Minden nagy csapat legfőbb ellensége egy mélyen ülő blokk. Az olyan típusú gigászok, mint a ManCity, az Arsenal vagy a Liverpool évek óta, hétről-hétre, majdnem minden ellenfél esetében ezzel kell szembenézzenek. A Premier League-ben szinte a teljes mezőny legalább szituatíve letámad, ahogyan pedig arról mi is többször értekeztünk, az angol élvonal egyre nyíltabbá válik, egyre több átmenettel és szabad területtel. Az igazi bajnokesélyesek azonban ettől függetlenül is a mérkőzéseik többségét behúzódó, kompakt blokkok feltörésével töltik. Ami azt jelenti, hogyha bajnok akarsz lenni, akkor meg kell tanulnod megbízhatóan megküzdeni ezekkel. Melyek a leghatékonyabb módszerek erre? (02:28:28)