Extra image

Jelenleg nincs aktív előfizetésed, ezért az extra tartalmakat nem tudod megtekinteni!

Ha szeretnél előfizetni, kattints ide:

S04E42 | A 23/24-es szezon álomcsapatai

Bár vége van, de mi nem tudunk leállni... Igény az vóna rá!

08:25 - Forró rakás eredményhirdetés!!

14:38 - a #világlegjobbrovatában Roberto De Zerbi. És persze Józsi.

Tájmsztemp:

📌 Véget ért a 2023/24-es Premier League szezon, mi pedig a hagyományokhoz hűen ismét összeraktuk az idény álomcsapatait. A szabályokat részben már ismeritek: az általunk megalkotott csapatoknak elméleti szinten működőképesnek kell lenniük, így továbbra is próbáljuk elkerülni, hogy egyszerre három középcsatárt állítsunk egymás mellé, és Phil Fodenből sem szeretnének szárnyvédőt faragni. Most viszont vittünk egy újabb csavart a történetbe: ezúttal minden együttesbőll maximum egy játékos kerülhetett be az összeállított tizenegyekbe. (26:26)

📌 VAR vagy nem VAR? Bizony, a Wolverhampton javaslatára a Premier League klubjai június elején arról fognak dönteni, hogy továbbra is használatban maradjon-e a 2019-ben bevezetett videós rendszer, amely a játékvezetőket hivatott segíteni, és elsődleges célja a tiszta és egyértelmű tévedések kiszűrése. Ugyan valóban csökkent a hibák száma a videós segítségnek hála, de ennek ellenére a most befejeződött szezonban is bőven akadtak ezzel kapcsolatos botrányok. De valóban többet árt, mint segít a videós asszisztens? Milyen érvek szólnak a rendszer megtartása, vagy épp az eltörlése mellett? (02:05:21)

📌 A Manchester City történelmet írva zsinórban negyedszer, az utolsó hét szezonból pedig hatodszor nyerte meg a Premier League-et. Pep Guardiola csapata jelenleg talán sebezhetőbbnek tűnt, mint egy évvel ezelőtt, de még így is sikerült két ponttal többet szerezniük, mint a triplázós szezonban. Milyen problémákkal kellett megküzdenie a bajnoknak a szezon során, és pontosan hogyan változott a játékuk az elmúlt idényhez képest? (02:37:15)